Mattmarbua AB är ett svenskt bolag registrerat hos Bolagsverket med organisationsnummer 559349-0864

Mattmarbua följer konsumentköplagen.

Fraktkostnad

Priset på frakt är beroende på hur stort eller tungt erat paket är då vi använder oss fraktklasser för att värdera priset på frakt.
För tillfället ligger frakten inklusive moms på:
79:- för ett lättare paket som inte tar så stor plats.
249:- något tyngre paket men inte är större än 60x60cm.
599:- för ett större paket som antingen är tungt eller stort.

Betalmetoder (mattmarbua.se)

Betala på webben med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se

Ångerrätt (returrätt) 14 dagar. (mattmarbua.se)

När du köper hos mattmarbua.se har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan, eller en väsentlig del av den. Ångerrätt gäller endast om varan är i väsentligen oförändrat skick. Du har rätt att utan kostnad öppna den fysiska förpackningen för att kontrollera att och hur varan fungerar inom rimliga gränser. Varan får inte användas ovårdat.

Ångerrätt gäller ej:
– Produkter som säljs med abonnemang och ”på köpet”- erbjudanden.
– Mjukvaror med bruten förpackning. (Även digital plombering, ex serienummer)
– Specialkonfigurerade produkter som är unika eller varor som fått en personlig prägel.
– Hygienprodukter ex blåsinstrument, uppackade in-ear lurar, puffskydd, mungiga eller liknande.
– Specialbeställningar.
– Presentkort.

Vill du veta mer om vad som gäller så kan du få mer information på denna sida:
https://www.hallakonsument.se/konsumentratt-process/angerratt/

Returer

Om du inte är nöjd av någon anledning med ditt köp:
Maila oss på info@mattmarbua.se skriv om du vill returnera eller byta din vara och din kontaktinformation. Sedan mejlar vi dig information. Du har 14 dagars ångerrätt när du köper hos www.mattmarbua.se Vi förbehåller oss rätten att vid retur av vara göra ett värdeminskningsavdrag om varans status har förändrats i sådan mån att den inte längre går att sälja till annan kund utan att göra avdrag på försäljningspriset.

Packa varan väl, helst i sin originalförpackning med tillhörande emballage och tillsammans med eventuella tillbehör. Tänk på att inte fästa några adresslappar direkt på originalförpackningen utan lägg originalkartongen i en annan kartong (gärna den du fick leveransen med). Transportskador på grund av bristfällig emballering debiteras dig som kund. Observera att du som kund betalar returfrakten till oss, och kostnad för retur är beroende på vad det är för produkt som ska returneras. Vi återbetalar dig inom 30 dagar efter att vi tagit emot returen och kontrollerat dess status. Återbetalning sker alltid till det ursprungliga betalsättet.

Vi åter betalar inte fraktkostnaden samt att returer sker på kundens egen bekostnad förutom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel vara. Hör av er till oss i vilket fall så hittar vi en bra lösning.

Reklamationer och Transportskador

Om det var ett fel på vara vid leverans:
Det händer inte särskilt ofta tack och lov, men om olyckan är framme så löser vi det på bästa sätt. Du har 3 års reklamationsrätt för att upptäcka skada/defekt som fanns på produkten redan innan när leverans skett. (Är det en transportskada, hör av dig direkt). Vi skickar en ny produkt till dig så fort det går eller återbetalar pengarna till dig. Kontakta oss på info@mattmarbua.se

Garantier

Du har alltid, minst, 1 års garanti på nya produkter du köper. På begagnat och förmedling av vara (då vi säljer åt kund) gäller ingen garanti. Vissa produkter har längre garanti. Tveka inte att höra av dig om du har frågor ang garantier. info@mattmarbua.se

Produktinformation och Pris

Vi försöker ge så mycket information det är möjligt om varje produkt vid ett givet tillfälle och sedan hålla den uppdaterad. Dock kan saker angående kompabilitet etc förändras. Kolla gärna med oss om du blir osäker. Samtliga priser som anges på www.mattmarbua.se är inklusive moms, 25% vid nya varor och VMB (vinstmarginalbeskattning) vid begagnade varor (Läs mer om VMB på skatteverkets sida). Vi friskriver oss från eventuella/uppenbara felskrivningar vad gäller priser och felaktig information av 3:dje part.

Övrigt

Det ska inte gå att beställa en vara som är tillfälligt slut, men om det av någon anledning skulle råka bli så ändå att en vara är tillfälligt slut så får du ett meddelande om leveranstid. Order expedieras endast inom Sverige. Personer under 18 år som önskar beställa en vara måste inhämta förmyndares tillstånd. Genom att sända beställningen till oss anses du ha tagit del och godkänt våra försäljningsvillkor.

Tvist

Som kund har du alltid de rättigheter som framgår av Konsumentverkets regler. Vi försöker alltid lösa ev. problem tillsammans med dig som kund på bästa sätt. Om du inte är nöjd kan du vända dig till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Vi rättar oss alltid efter ARN:s rekommendation.